HOT ממשיכה להביא לכם את הסדרות המובילות בעולם
קומדיה חדשה ועטורת כוכבים של ה-BBC
בכיכובם של דיוויד טננט ומייקל שין
החל מה-5.4 ב-HOT VOD וב-NEXT TV
"מבוימים" ("Staged") היא קומדיה בריטית שנוצרה על-ידי סיימון אוונס ופין גלין כתגובה למגבלות של תקופת הקורונה. אוונס גם משתתף בסדרה בתור עצמו. בעקבות הצלחת העונה הראשונה, הוזמנה עונה נוספת של שמונה פרקים ופרק ספיישל. שתי העונות והספיישל ישודרו רק ב-HOT!
בסדרה מככבים דיוויד טננט ("דוקטור הו", "ברודצ'רץ'") ומייקל שין ("הסקס של מאסטרס") בתור עצמם, ולצדם אוונס, אשתו של טננט ג'ורג'יה טננט ("הולבי סיטי"), בת זוגו של שין אנה לאנדברג ואחותו של אוונס לוסי איטון – כולם מגלמים את עצמם.
בששת פרקי העונה הראשונה, שלושת הכוכבים מנסים לבצע חזרות להעלאת הצגה באמצעות הזום ואוונס, הבמאי, מתקשה להשתלט על שני השחקנים הראשיים שלו.
בעונה השנייה של הסדרה מגלים שהעונה הראשונה הייתה סדרת טלוויזיה שהשחקנים צילמו ודיוויד ומייקל "האמיתיים" דוחפים להפקת עיבוד אמריקאי של הסדרה. הכל הולך חלק עד שהם מגלים שאף אחד בארה"ב לא רוצה לעבוד איתם והעונה מתמקדת בחיפוש השחקנים האמריקאים שיגלמו את דמויותיהם בגרסה ההוליוודית.
הסדרה קיבלה ביקורות נלהבות ותשבחות על השימוש המקורי במגבלות הקורונה כדי לייצר סיטקום יצירתי ומצחיק שאומר דבר מה על הזמנים בהם הוא נוצר. ביקורת ב"ניו יורק טיימס" היללה את "האנרגיה הקומית הבלתי ניתנת לעצירה שמפנה מקום להתבוננות על הזמנים המוזרים בהם אנו חיים, גם כאשר האמנים מרימים את רוחנו". בביקורת של ה-Independent כינו את הסדרה "חדשנית" ושיבחו את הכימיה וההופעה של הכוכבים, בעוד ש- IndieWireכתבו שהסדרה היא "התוצר התרבותי שמנתבת באופן הטוב ביותר את התסכולים של השנה החולפת".
בסדרה משתתפים שחקנים מהשורה הראשונה שמגלמים את עצמם, כולל המועמד לאוסקר סמואל ל. ג'קסון ("ג'אנגו ללא מעצורים") וזוכת האוסקר ג'ודי דנץ' ("סקייפול") (עונה 1), וניק פרוסט ("אישור מחלה"), המועמד לבאפט"א סיימון פג ("הבנים"), זוכה האוסקר כריסטוף וולץ ("ממזרים חסרי כבוד"), זוכה ה"אמי" ג'ים פרסונס ("המפץ הגדול"), זוכת ה"אמי" ו"גלובוס הזהב" פיבי וולר-ברידג' ("פליבג") וזוכת האוסקר קייט בלנשט ("הטייס") (עונה 2).
החל מיום שני ה-5.4, כל הפרקים ב-HOT VOD וב-NEXT TV