יום שישי , מרץ 31 2023
Los Espookys , לוס אספוקיז, מפחידוס

לוס אספוקיז

הקומדיה המטורפת החדשה של HBO

 

 

פרד ארמיסן ולורן מייקלס ("סאטרדיי נייט לייב", "פורטלנדיה") חוזרים לשתף פעולה ב"לוס אספוקיז"

 

החל מה-18.6 בהוט, יס וסלקום טיוי

 

"לוס אספוקיז" ("Los Espookys") היא סדרה קומית חדשה של רשת HBO, ממוחם הקודח של המועמד ל"אמי" חוליו טורס ("סאטרדיי נייט לייב"), אנה פבריגה ("המופע של כריס גטהארד") וזוכה ה"פיבודי" פרד ארמיסן ("סאטרדיי נייט לייב", "פורטלנדיה") שאף מככבים בסדרה.

 

את "לוס אספוקיז" מפיק גם היוצר האגדי של "סאטרדיי נייט לייב" לורן מייקלס, שגרף 16 פרסי "אמי" על עבודתו ואף שיתף פעולה עם ארמיסן ב"פורטלנדיה", תוכנית המערכונים המשודרת ב-HOT.

 

"לוס אספוקיז" היא לא עוד קומדיה שגרתית: הסדרה, שדוברת ברובה ספרדית, עוסקת בקבוצת חברים שהופכת את אהבתם לאימה לעסק יוצא דופן – לספק חוויות אימה למי שזקוקים להן.

 

רנלדו (ברנרדו ולסקו) הוא חובב אימה שמקים סטארט אפ ייחודי עם חבריו – אנדרס (טורס), אורסולה (קסנדרה ציאנגרוטי) וטאטי (פבריגה), המתגוררים במדינה דרום-אמריקאית בדיונית. יחד עם דודו, טיקו (ארמיסן), מחנה מכוניות באל.איי, ה"לוס אספוקיז" מנסים להוציא לפועל שלל פרויקטים מצמררים – מגירוש שדים מזויף, דרך מפלצת-ים שנצפית מהחוף ועד סצנות מפחידות באחוזתו של מיליונר מנוח.

 

החל מה-18.6, ימי שלישי בשעה 22:30 בהוט, יס וסלקום טיוי

יש לבדוק גם

אפריל 2023 ב- yes דוקו

  שידורים מיוחדים בחודש אפריל ב-yes דוקו    בערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.