יום חמישי , יוני 1 2023
כוכב נולד, 4 באוקטובר בקולנוע

חדשות קולנוע: ליידי גאגא נגד ונום

   קרב מעניין מאוד יתרחש בסוף השבוע הקרוב בקופות בתי הקולנוע ברחבי העולם.

 

מצד אחד, סרט חדש על פי דמות של מארוול, אם כי לא כחלק מהיקום הקולנועי של מארוול, אלא כחלק נפרד מההסכם בין סוני למארוול העוסק בדמויות בעולמו של ספיידרמן.

 

טום הארדי מגלם את "ונום", שבסרט החדש משתלט על גופו ונפשו של אדי ברוק.

 

הארדי כבר זכה לתהילה כביין ב"עלייתו של האביר האפל", שניפץ קופות ברחבי העולם ב-2012.

 

הביקורות הראשונות על "ונום" בינוניות, אבל הוא צפוי להכניס ברחבי העולם סכום יפה של 175 מיליון דולר לערך בסוף השבוע הראשון.

 

בצפון אמריקה ייתקל "ונום" באחד הסרטים המפורגנים של החודשים האחרונים: "כוכב נולד" עם ברדלי קופר וליידי גאגא.

 

הסרט נחשב כמובן כ אנטי-ונום, חחח, מבחינת קהל היעד שלו, אבל בשל הביקורת האוהדת והפרופיל הגבוה של שני כוכביו, הוא צפוי לשבור לא מעט קופות.

 

המספרים שלו בסוף השבוע הראשון יהיו צנועים יותר- מעריכים שכארבעים מיליון דולר הכנסות בצפון אמריקה – אבל ל"כוכב נולד" צפוי אורך נשימה בקופות, כיוון שקהל מבוגר ונשי יותר ינהר לבתי הקולנוע ככל שהרשת וערוצי התקשורת יתמלאו בתגובות נלהבות של צופים.

 

פרטים נוספים- כאן.

 

פופ טארטס יפרסם את הביקורת שלו על "כוכב נולד" מחרתיים, שבת, ב-12:00.

 

ואת הביקורת על "ונום" בראשון ב-12:00

 

 

יש לבדוק גם

חדשות קולנוע: סקורסזי וישו

מרטין סקורסזי יצא אחרי פסטיבל קאן לסיור באיטליה.   הבמאי האמריקני הוותיק, עטור שבחים בעקבות …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.