יום חמישי , פברואר 25 2021

חדשות קולנוע+ טלוויזיה: בולדווין ומרטין באוסקר !

אחרי שריקי ג’רוייס לוהק לתפקיד מגיש טקס “גלובוס הזהב”, היה ברור שמפיקי טקס ה”אוסקר” חייבים להקריץ בחירה מבריקה לא פחות למשדר שלהם.

אחרי דיונים רבים הם הגו פתרון מוצלח ביותר: סטיב מרטין ואלק בולדווין, שניים מהשחקנים המצחיקים ביותר בהוליווד, יגישו יחדיו את טקס האוסקר ה-82.

בהודעת המפיקים נאמר: “לסטיב יש את הניסיון , אחרי שהגיש לבדו את הטקס בעבר. אלק ישלב את הרעננות שלו בטקס”.

סטיב מרטין הגיש, כאמור, לבדו, את טקס האוסקר ב- 2001 וב- 2003.

בולדווין ומרטין הם גם שיאני המגישים בתכנית הסאטירה הותיקה “סאטרדיי נייט לייב”. מרטין הגיש אותה 15 פעמים, בולדווין 14. הם אמנם לא הופיעו מעולם ביחד כצמד, אבל ניתן להניח כבר עכשיו שהם יעשו עבודה טובה.

באתר ZAP2IT טענו הלילה, שבולדווין ביצע “אודישן לא רשמי” לתפקיד מנחה האוסקר, כשהגיש פרסים בחודש שעבר בטקס “פרסי הנשים בהוליווד של מגזין ELLE “.

הנה קטע מהטקס, שבו בולדווין מייעץ לג’ולי אנדרוס

Check Also

וידאו: חדש בנטפליקס במארס 2021

הסרטון החודשי הגיע הפירוט המלא בטקסט? בראשון בבוקר בפופ טארטס. שתפו עם חבריםFacebookTwitterLinkedin

No comments

  1. Go Alec! 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.